MACACOS

STØTTER AMAZONAS

Açaí bidrager til Amazonas modstandskraft og hjælper Amazonas med at overleve! Den lokale befolkning kalder selv açaí ”den gode kraft” netop af denne grund. De lokale har meget gavn af açaíbærrene, da et sikrer økonomisk støtte og vækst til nærområdet.


Hver gang du køber et produkt fra Macacos hjælper du derfor Amazonas og dens indbyggere samtidig med, at du giver din krop god næring. Dette gør samtidig at Macacos vision om "at forsyne verden med açaí for at være med til at bevare regnskoven" bliver opretholdt! 

Efter mere end 1 års intensivt udviklingsarbejde har Macacos sammen med det fantastiske team på Kivik Mosteri udviklet Acaí Bowls Ready-to-Eat, som nu er en innovation i acaí-segmentet, der er unikt for hele verden!


Innovationen ligger i selve processen med at færdigblande Acaí Bowls, så den kan pakkes i Tetra Pak og derefter opbevare den ved stuetemperatur indtil den åbnes. Alt dette kan nu lade sig gøre samtidig med at Acaís fantastiske egenskaber bliver bevaret!


Acai Bowl indeholder hele 50% acaí, der er blandet med en lille smule banan for at gøre den cremet og sød. Ialt har produktet et frugtindhold på 95%.

Forhandlere i Danmark

Forhandlere i Sverige